Atlas Alışveriş Güvenilir mi ? Atlas Alışveriş Şikayetvar Yorumları

Atlas Alışveriş sitesinin güvenilirliği konusunda internet kullanıcılarının merakını gidermek için sizlere bu yazıyı hazırladık. Bu yazıda sitenin genel yapısından, alışveriş yaparken güvenilirliğiyle ilgili detaylarından bahsetmeye çalışacağız.

Atlas Alışveriş Güvenilir mi?

Bu soruya sitenin ETBIS kayıtlı olması ile başlayabiliriz. Sitenin ETBIS kayıtlı olması öncelikle güvenilirlik konusunda 1 adım öne geçmesini sağlamaktadır.

Bunun yanı sıra sitenin en alt kısmında adres ve telefon bilgilerinin yanı sıra, iletişim formu ve canlı sohbet seçeneğinin olması ekstra bir artı olarak göze çarpmaktadır.

atlas alışveriş güvenilir mi?

Site içerisinde beyaz eşyalardan, ufak mutfak aletleri ve süpürgelere kadar bir çok ürün yer almaktadır.

Hakkımızda sayfasını incelediğimizde ise firmanın 2021 yılından beri müşteri odaklı bir hizmet sunan e-ticaret platformu olduğu belirtilmektedir.

Şikayetvar platformunda da Atlas Alışveriş şikayet konusu ile ilgili bu yazının hazırlandığı gün itibariyle herhangi bir yorum bulunmamaktadır.

Bunlara ek olarak sitenin https protokolünü sağlaması da teknik anlamda güvenli olduğunu göstermektedir.

Firmanın web sitesini incelediğimizde belirtilen adreste bu işletmenin varlığını görmekteyiz. Ayrıyetten ürün satın alan müşterilerin görselleri ile yorum paylaştığı da görülmektedir. ETBİS Kayıtlı olması firmaya ait bir sorumlu olduğunu ve güvenilir olduğunu belirtir.

Sonuç Olarak: Atlas Alışveriş e-ticaret sitesi ETBİS onaylı güvenli bir alışveriş sitesidir.

Yorum yapın