16 GB RAM ve 8 çekirdekli işlemciye sahip Redmi K70’in lansman tarihi sızdırıldı!

Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin bir süredir üzerinde çalışmakta olduğu yeni akıllı telefonu Redmi K70, nihayet kullanıcı deneyimine sunulacak. Gün geçtikçe teknik özellikleri daha da netleşen cihazın lansman tarihi, yayımlanan bir raporla birlikte sızdırıldı. İşte cihazın detayları ve lansman tarihi

Redmi K70, ufukta göründü

Yayımlanan rapora göre Xiaomi, Redmi K70 serisinin lansmanını aralık ayı içerisinde gerçekleştirecek. K70 (2311DRK48C), K70 Pro (23117RK66C) ve K70E (23113RKC6C) olmak üzere üç farklı modelden oluşan serinin; tanıtımının hemen ardından büyük bir ilgiyle karşılanması bekleniyor.

Android 14 işletim sisteminden güç alan MIUI 15 yapısıyla birlikte üretilen performans odaklı cihaz, 16 GB’lık devasa bir RAM kapasitesine sahip olacak. Gündelik işlemlerle birlikte oyunlarda ve performans gerektiren uygulamalarda efektif bir şekilde çalışması beklenen model, başarılı bir kullanıcı deneyimi sunabilecek.

Redmi K70, kullanıcılarını işlemci tarafında da tatmin edecek. Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisiyle birlikte kullanıcı deneyimine sunulacak cihaz; işlemci seçimi ve RAM kapasitesi sayesinde oldukça verimli bir şekilde çalışacak.

Gerçekleştirilen Geekbench testlerinde; tek çekirdekli testten 1100, çok çekirdekli testten ise 5150 gibi iddialı sonuçlar kaydeden cihaz, ne kadar iddialı olduğunu şimdiden gözler önüne seriyor.

Peki, sizler Redmi K70 ile ilgili olarak neler düşünüyorsunuz? Sizce model, beklentileri ve test sonuçlarını tam anlamıyla karşılayabilecek mi? Görüşlerinizi bizlerle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

Yorum yapın