Elektrikli Scooter Şirketi BinBin, Avrupa’da Bir Kentte Daha Hizmet Vermeye Başladı

Türkiye’nin 15 şehri ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde hizmet veren elektrikli scooter şirketi BinBin, Avrupa pazarında büyümek için elinden geleni ardına koymuyor. Bu bağlamda; Geçtiğimiz yıl Bulgaristan’da hizmet vermeye başlayan, bu yılın başlarında da Hollanda merkezli mikromobilite şirketi GO Sharing’i satın alan şirket, bu kez de Hırvatistan’daki varlığını genişletmek için kollarını sıvadı.

Aslına bakacak olursak BinBin, zaten Hırvatistan’da varlığını sürdürüyordu. Ancak elektrikli scooter’lar sadece Murter isimli adada kullanılabiliyordu. Yapılan son açıklamaya göre BinBin, Hırvatistan’ın Cakovec isimli şehrinde de varlık göstermeye başladı. BinBin CEO’su Kadir Abdik tarafından yapılan açıklamaya baktığımızda CEO’nun bu gelişmeden memnun olduğunu ve buna benzer adımlar atmaya devam edeceklerini söylediğini görüyoruz.

Kadir Abdik’in açıklaması şöyle:

Ülkemizde gerçekleştirdiğimiz sürdürülebilir mikromobilite ulaşım çözümlerini geçtiğimiz yıl Hırvatistan’da da sunmaya başlamıştık. Bir yılı gibi kısa bir sürede yeni model scooter’larımız ve operasyonel kalitemizle kısa zamanda ülkenin vazgeçilmez bir parçası haline geldik. Hırvatistan halkının bu kısa sürede göstermiş olduğu yoğun ilgi yeni yatırımlara adım atma noktasında bizleri cesaretlendirdi. Bundan sonraki süreçte de özellikle yurt dışı pazarında edindiğimiz kıymetli tecrübeden de güç alarak farklı lokasyonlardaki kullanıcılarla buluşmak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz

Yorum yapın