Elon Musk Teknofest’e katılacak mı? Resmen açıkladı!

Geçtiğimzi hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Elon Musk’ın ABD’de gerçekleşen görüşmesi gündem oldu. Starlink’ten Tesla’ya kadar birçok konunun görüşüldüğü toplantının hemen ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Musk’ı 27 Eylül’de başlayan ve 1 Ekim’e kadar devam edecek Teknofest’e çağırdığı haberlerini aldık. Peki Elon Musk, Teknofest’e katılacak mı? Kısa bir süre önce resmi açıklama geldi.

Elon Musk bu yıl olmasa da önümüzdeki yıl Teknofest’e katılacak

Elon Musk, kısa bir süre önce X (Twitter) hesabından yaptığı paylaşımla Teknofest iddialarına son noktayı koydu. İş insanı paylaşımında Teknofest’te yarışacak takımlara başarılar diledi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da daveti için teşekkürlerini iletti.

Elon Musk, bu yıl halihazırda devam eden Teknofest’e katılmayacağını, ancak önümüzdeki yıl festivalde yer alacağını söyledi. Ayrıca Türkiye’deki diğer yatırım fırsatlarını tartışmayı da sabırsızlıkla beklediğini dile getirdi.

Bilindiği üzere Teknofest, ilki 2018 yılında düzenlenen ve daha sonra bir gelenek haline getirilerek her yıl gerçekleştirilen havacılık, uzay ve teknoloji festivali olarak öne çıkıyor.

Güncelleniyor!

Yorum yapın