En kıymetli akıllı saat Apple Watch Ultra 2 ön inceleme!

Apple dünkü Wonderlust etkinliği sırasında yeni iPhone 15 Serisi ile birlikte Apple Watch Ultra 2 modelini de tanıttı. Apple’ın Watch serisindeki en dayanıklı ve üst düzey saat olarak piyasaya sürülen Apple Watch Ultra bugün itibariyle 2. nesli ile Apple Store raflarında yerini alacak. İşte karşınızda Apple Watch 2 Ultra ön inceleme videosu!

Apple Watch Ultra 2 inceleme videosu!

ShiftDelete.Net ekibi olarak sizlere en hızlı şekilde dünkü Apple etkinliğinde tanıtılan en yeni cihazları tanıtıyoruz. Sırada iPhone kullanıcılarının bir iPhone ile beraber en çok satın aldığı ürünlerden Apple Watch Ultra 2’yi inceledik. İşte Türkiye’de ilk Apple Watch Ultra 2 ön inceleme videosu! İyi seyirler…

Apple’ın en dayanıklı saati unvanına sahip olan Watch Ultra bugünkü tanıtımla birlikte artık 2. nesline sahip. Saat geçtiğimiz yıl ilk nesli ile Apple Store raflarında yer aldı. Daha çok extreme sporlar ile ilgilenen kullanıcılar için tasarlanan Apple Watch Ultra ailesi 2. neslinde tamamen titanyum kaplama bir kasaya sahip.

Apple Watch Ultra 2 bir önceki nesli ile benzer ölçülere yani 49 mm kasa çapına sahip. Watch Ultra 2 49 mm kasa çapı sayesinde Apple Watch ailesinin en büyük saati olma unvanını da Ultra serisinde tutmayı başarıyor.

iPhone 15 Serisi ile birlikte yeni nesil Apple Watch Ultra 2 Find My özelliklerinin tam olarak kullanılabilmesi için geniş bant çipine sahip oldu. Ayrıca saat geliştirilmiş optik kalp atış sensörü ile birlikte yeni sensörlere de sahip olan model extreme sporlar ile uğraşan kullanıcılarının belki de en çok kullandıkları GPS özelliğini de geliştirildi.

Özellik Değer
Ekran 2,1 inç LTPO OLED, 456 x 456 piksel
İşlemci S9 SIP
Batarya 36 saat (normal kullanım)
72 saat (güç tasarrufu modu)
GPS Evet
LTE Evet
Wi-Fi Evet
NFC Evet
Bluetooth Evet
Su geçirmezlik 44 FT
Maksimum
çalışma yüksekliği
9 bin metre

Apple Watch Ultra 2 Türkiye Fiyatı!

Apple Watch Ultra 2 global fiyatı 799 dolar olarak belirlendi. Cihazın Türkiye fiyatı ise 39 bin 999 TL. Watch Ultra 2 ile birlikte Apple Watch Series 9’unda fiyatı belli oldu. Series 9’un sadece GPS özellikli versiyonu 399, GPS ve pusula özellikli versiyonu ise 499 dolardan satışa sunuldu.

Yorum yapın