Otomobiller Animasyonu Çalıntı mı? Eski Bir Sinemayla Olan Benzerliklerini Görünce Biraz Hayal Kırıklığına Uğrayabilirsiniz!

Pixar, uzun yıllardır yaptığı başarılı animasyonlar ile her yaştan insanı etkilemeyi başarıyor. Şirketin en başarılı animasyonlarının başında ise hiç kuşkusuz 'Arabalar' geliyor. 2006 yılında tanıştığımız Arabalar animasyonu, o kadar büyük başarı yakaladı ki 2011 ve 2017 yıllarında iki devam filmi ile yoluna devam etti. Ancak hakkındaki bir iddia, Arabalar'ın itibarını biraz zedeleyebilir.
Read more

Otomobil Hırsızlarının Son Devirdeki Akılalmaz Formülü: Konutunuzun Önünden Sinyal Alarak Anahtarsız Formda Soygun Yapabilirler!

Bir süredir sosyal medyanın her yerinde karşımıza çıkan anahtarsız araç hırsızlığı yönteminin nasıl gerçekleştirildiğini anlattık.
Read more

Yılların Eskimeyen Modeli Mercedes 300 SL’in Neden Efsane Bir Araba Olduğunu Kanıtlayan 8 Bilgi

Mercedes-Benz tarafından ilk kez 1950’li yıllarda üretilen 300 SL modeli, bir yarış arabası olarak piyasaya çıkmış olmasına rağmen sonraki yıllarda kullanıcıların spor araba deneyimini benzersiz hale getiren ikonik bir otomobil haline geldi. Kanat biçiminde açılan unutulmaz kapılara sahip Mercedes 300 SL modelinin tarihine gelin yakından bakalım.
Read more

Çağdaş çağda hırsızlık: Lüks araç işte bu türlü çalındı!

Dün gece ABD'de lüks bir araç, evin kapısına gelen hırsızlar tarafından evin içindeki anahtara sinyal gönderilerek çalındı.
Read more

Herkesin Aklından Geçen O Soru: Farklı Renklerdeki Kimi Teknolojik Eserler Ortasında Neden Fiyat Farkı Var?

İnternetten veya mağazadan alışveriş yaparken beğendiğimiz birçok ürünün renkleri arasında fiyat farkı olduğunu görüyoruz. Neden aynı fiyatta olmadıklarını da içten içe sorguluyoruz. Satın alma aşamasında ise akıllarda tek soru: Acaba farklı renklerdeki ürünler, gerçekten daha fazla paraya değer mi?
Read more

Tartışmaya Noktayı Koyuyoruz: Bayanlar mı Daha Uygun Otomobil Kullanır, Erkekler mi?

Sürücüsüz arabalar yollarda hakimiyet kuruncaya dek "Kadınlar mı daha iyi araba kullanır, erkekler mi?" tartışması bitecek gibi görünmüyor fakat yine de bilimsel araştırmaların bu tartışmaya bir yanıtı var.
Read more

Spor Otomobillere Agresif Bir Görünüm Kazandıran Yan Boşluklar Tam Olarak Ne İşe Yarıyor?

Spor arabaların yan taraflarında ince veya kalın bazı boşlukların olduğunu gördünüz mü? Peki bu boşluklar sizce tam olarak ne işe yarıyor?
Read more

Rap Müzik Eşliğinde Okuyun: İstediğiniz Vakit Zıp Zıp Zıplatabildiğiniz “Lowrider” Otomobiller Nasıl Ortaya Çıktı?

Yerle bir gidiyormuş gibi görünen ama istediğiniz zaman zıp zıp zıplatabildiğiniz, pırıl pırıl parlayan, görünce “Vay anam vay!” dedirten “lowrider” arabalar; aslında başkaldırıyı ve farklı olmayı benimseyen kültürün bir parçası.
Read more

Yaratıcılık Konusunda Vitesi 5’e Takmışlar: Otomobil Markalarının Klişelere Meydan Okuyarak Hazırladıkları 11 Reklam

Araba tutkunları, kemerlerinizi bağlayın! Bu içeriğimizde, klişelere meydan okuyan araba reklamlarının derinliklerine ineceğiz.
Read more