Hindistan Üzere Ülkelerde Fillerin Nasıl Eğitildiğini Öğrenince Kanınız Donacak!

Özellikle Hindistan, Tayland, Endonezya gibi ülkelerin, turistlerin ilgisini çekmek amacıyla geliştirdiği fil turizmi aslında epey karanlık bir eğitim sürecine sahip. Turistleri eğlendirmek amacıyla fillerin maruz kaldığı korkunç eğitim, eminiz ki yüreğinizi dağlayacak.
Read more

Ulusal Eğitim Bakanlığı; Sömestr, Orta Tatil ve Yaz Tatili Tarihlerini Açıkladı

2023 - 2024 Eğitim ve Öğretim Dönemi için tatil günleri belli oldu. Yapılan açıklamaya göre öğrenciler, bugün başladıkları okullarına kasım ayına kadar kesintisiz devam edecekler.
Read more

Ulusal Eğitim Bakanı açıkladı: Türkçe dersinden geçme puanı yükselecek!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, katıldığı bir programda Türkçe geçme notu ile ilgili önemli bir adım atılacağını duyurdu.
Read more

Apple’ın Uygun Fiyatlı MacBook Geliştirdiği Sav Edildi: Chromebook’a Rakip Olacak!

Digitimes tarafından ortaya atılan bir iddiaya göre Apple, Chromebook'lara rakip yeni bir MacBook serisi üzerinde çalışıyor. Yeni bilgisayarların daha uygun fiyatlı olacağı ve eğitim sektörüne yönelik olacağı söyleniyor.
Read more

Ulusal Eğitim Bakanı Açıkladı: Öğrenciler de Öğretmenler de Sınıfa Telefon Sokamayacak!

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Tekin, sınıf tekrarı, devam zorunluluğu ve okullarda telefon kullanımı gibi başlıklarda değerlendirmeler yaptı.
Read more

MEB, açık liseye geçiş ve nakil kurallarını belirledi! Kimler gidebilecek?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), açık liseye geçiş ve nakil için yeni düzenleme gerçekleştirdi. İşte şartlar...
Read more