İsrail ile Hamas Ortasındaki Çatışma, Elon Musk ile Avrupa Birliğinin Ortasını Açtı: X, Avrupa’da Yasaklanabilir!

Orta Doğu'da yaşanan gelişmeler, mikroblog platformu X'i zor duruma soktu. Platformun dezenformasyon merkezi hâline geldiğini söyleyen Avrupa Birliği, Elon Musk ve ekibini sert bir dille uyardı.
Read more

Elon Musk durmak bilmiyor! X artık de Twitch’e rakip oluyor!

Elon Musk, şimdi de oyun yayıncılığı işine el attı. Buna göre X, Twitch rakibi olmaya hazırlanıyor. Peki X oyun yayıcılığı nasıl yapılır?
Read more

“Elon Musk, Twitter’ı Fiyatlı Yapacak” Argümanı Ortalığı Karıştırdı: İşte Olayın Aslı

Elon Musk'ın dün akşam yaptığı açıklamalar, bazı gazeteciler tarafından yanlış anlaşıldı ve "Twitter'ın tamamen ücretli hale geleceği" şeklinde yorumlandı. Ancak işin aslı tam olarak öyle değil. Elon Musk aslında bot ordularını engellemekle ilgili bir yöntemden bahsediyordu.
Read more

Elon Musk ile Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD’de Bir Ortaya Geldi: İşte Erdoğan’ın Musk’a Sunduğu Teklif

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile milyarder iş insanı Elon Musk arasında bir toplantı gerçekleştirildi. Bu toplantıda gündeme ilişkin görüşler paylaşıldı. Erdoğan, Elon Musk'a önemli teklifler sundu.
Read more

Elon Musk, Teknofest’e katılacak mı?

İzmir Teknofest'in sürpriz ismi Elon Musk olabilir. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından etkinliğe davet edilen Musk, Türkiye'ye gelecek mi?
Read more

Musk bizi bitirdin be: Twitter (X) herkes için fiyatlı oluyor!

Twitter gerçekten ücretli olacak mı? İşte Elon Musk tarafından yapılan açıklamalar ve detaylar. Musk bizi gerçekten bitirdin be...
Read more

Elon Musk, Twitter’ı Bankaya Dönüştürüyor: Kripto Para Borsası Olarak da Hizmet Verecek!

Elon Musk, X'i (Twitter) ödeme sağlayıcısı haline getirme sürecini hızlandırdı. ABD'deki bir eyalette daha lisans alan platformun, sadece itibari para birimleri özelinde olmayacağı tahmin ediliyor. X, yakın bir gelecekte kripto para alım-satımı yapılan bir yere de dönüşebilir.
Read more

Elon Musk’a açık davet: Türkiye’de üretim yap!

Elon Musk Türk Evi'nde misafir edildi. Ayrıca kendisine Türkiye'de üretim yapması için Cumhurbaşkanı tarafından açık davet yapıldı!
Read more

Teknofest’te sürpriz isim: Elon Musk katılabilir!

Elon Musk, İzmir'de yapılacak Teknofest etkinliğinde yer alabilir! İşte yapılan davetle ilgili detaylar haberimizde...
Read more

Elon Musk, Valorant Turnuvasında Binlerce Kişi Tarafından Yuhalandı: İşte Nedeni

Elon Musk, hafta sonunda gerçekleştirilen Valorant turnuvasına damgasını vurdu. İş insanı ekranlara sadece 4 saniye de yansımış olsa, binlerce oyunsever tarafından yuhalandı. Ayrıca, Twitter ile ilgili sloganlar da atıldı.
Read more
12 Next