Dünyanın En Büyük Uçak Gemisi: ABD’nin, İsrail-Filistin Çatışmasına Dahil Olan USS Gerald R. Ford’un İnanılmaz Özellikleri

İnişli çıkışlı bir yapım sürecinden geçen ve geçtiğimiz gün İsrail'e gönderilen USS Gerald R. Ford'un özelliklerine bakıyoruz.
Read more

Ford’un Kocaeli’nde Üreteceği Yeni ve Yerli Volkswagen Transporter’dan Birinci Bilgiler Geldi!

Volkswagen'in Türkiye'de, Ford Otosan'a ürettireceği yeni nesil Transporter ile ilgili ilk detay bilgiler geldi. Edinilen bilgilere göre Volkswagen Transporter, aslında Ford Transit Custom'ın yeniden markalandırılmış bir versiyonu olacak.
Read more

Ford CEO’sundan beklenmedik açıklama: İflasa sürükleniyor

Ford ve işçi sendikası arasındaki anlaşmalar durdu. Ford CEO'su, işçi beklentilerinin şirketi iflas ettireceğini söyledi.
Read more

Dizaynına da Gücüne de Aşık Olacağınız Ford Mustang GTD Tanıtıldı

Ford, yeni yarış otomobili Mustang GTD'yi tanıttı. Eşsiz bir görünüme ve canavar gibi bir motora sahip olan otomobil, rüyaları süsleyecek türden. Yapılan açıklamaya göre bu otomobil, 2024 sonundan önce piyasaya sürülmeyecek.
Read more

Yalnızca 11 Dolar Yüzünden 180 Şahsa Mezar Olan Araba: Ford Pinto

Mühendislik eğitimlerinde, genellikle zorunlu olarak verilen "Etik Kuralları"nın ne kadar gerekli olduğunu gösteren tarihsel bir olayı, tüm detaylarıyla paylaşacağımız yazımıza hoş geldiniz. 1971 yılında satışına başlanan Ford Pinto, bir mühendislik hatası sebebiyle birçok insanın ölümüne sebep olmuştu. Ölümler ve maliyetlerin aynı cümleler içinde kullanıldığı bu tarihsel olayı gelin hep birlikte inceleyelim.
Read more