Her Gün 2,5 Litre Su Yerine Kola İçsek Ne Olurdu? Emin Olun, Hiç İstemezdiniz!

Yaş ve kiloya bağlı olarak değişkenlik gösterse de her birimizin günde 2,5 ila 3,5 litre su içmesi önerilir. Peki bu günlük su miktarını tamamen kola ile değiştirsek neler olabileceğini hiç düşündünüz mü?
Read more

Birtakım YouTube Yöneticilerine Nazaran Shorts, Platformun “Çökmesine” Yol Açabilir!

Bazı üst düzey YouTube yöneticilerine göre Shorts videolar, platformu büyük bir mali krizin içine sokabilir. Peki YouTube için neden böyle bir senaryo öngörülüyor?
Read more

NVIDIA, Yapay Zekâ Sayesinde Rekor Kırdı: Geliri %100, Kârı %800 Arttı!

NVIDIA, 2023'ün ikinci çeyreğine ilişkin mali durum raporunu paylaştı. Yapılan açıklamalar, NVIDIA'nın hem gelir hem de kârlılıkta rekor seviyeye ulaştığını gözler önüne seriyor.
Read more

X (Twitter) Üzerinden Dolar Kazanma Planı Olanların Kesinlikle Dikkat Etmesi Gerekenler

Yıllar önce YouTuber'ların yaşadığı senaryoyla karşılaşmamak için X (Twitter) üzerinde para kazanmadan önce bilmeniz gerekenler var.
Read more

Gayeye ulaşılamadı: Starlink’in elde ettiği gelir aşikâr oldu!

Elon Musk'ın şirketi SpaceX tarafından kullanıma sokulan uydu internet hizmeti Starlink için gelir raporu paylaşıldı.
Read more

Trafik Cezalarında “Gelire Nazaran Ceza” Sistemi Tezi Ortalığı Karıştırdı: Değerli Otomobille Ucuz Otomobil Tıpkı Cezayı Ödemeyecek!

Hükümetin gelire göre ceza sistemi üzerinde çalışmaya başladığı iddia edildi. Eğer bu iddia gerçek olursa, geliri yüksek olan vatandaşların ödeyecekleri tüm cezalar, geliri düşük olanlardan fazla olacak.
Read more