iPhone 12’yi ipten alacak: iOS 17.1 için tarih verildi! İşte gelen yenilikler

iOS'un yeni sürümü iOS 17.1 için tarih verildi. Birçok düzeltme ile birlikte gelen iOS 17.1 çok yakında indirilebilir olacak.
Read more

Dünyanın En Büyük Tren İstasyonu Olan Bu Yapıda Kalabalık Ortasında Bile Fısıltıları Duymak Mümkün! Pekala Lakin Nasıl?

New York Grand Central'in içindeki tren istasyonunda bulunan Whispering Wall (Fısıltı Galerisi), en ilginç yapılardan biri. Bu yapıyı ilginç kılan şey ise en kalabalık ortamlarda bile fısıldayarak sesimizi duyurabilmemizi sağlayan duvarlarının olması.
Read more

Azaplarıyla Meşhur Savaş Hatalısı Mutsuhiro Watanabe, Onlarca Yıl Nasıl Oldu da Yakalanmadan Memnun Bir Hayat Sürebildi?

İkinci Dünya Savaşı sırasında yaşanan sayısız vahşetten birine de esir kampı gardiyanı Mutsuhiro Watanabe imza atmıştı. Esirlere akla gelmeyecek işkenceler yapan ve bir savaş suçlusu olmasına rağmen kaçarak eceliyle ölmeyi başaran Mutsuhiro Watanabe ismini, onun elindeki esirlerden olan Louis Zamperini sayesinde öğrendik.
Read more

Gün Batımını İzlediğimiz Esnada Güneş Neden Aniden Daha Süratli Hareket Etmeye Başlar?

Gün batımını izlerken Güneş'in sanki bir acelesi var gibi hissettiğiniz oldu mu? Hani sanki bir görevi varmış da yetişmeye çalışıyormuş gibi... İşte bu durum, atmosferin biraz muzip hallerinden kaynaklanan optik bir numara. Haydi, atmosferin gizemli dünyasına göz atalım, belki Güneş'in de neden bu kadar telaşlı olduğunu öğreniriz!
Read more

OnePlus Watch 2’nin tasarımı ve çıkış tarihi belirli oldu!

Max Jambor, OnePlus'ın üzerinde çalıştığı Watch 2 modelinin nasıl görüneceğiyle ilgili önemli detayları gözler önüne serdi.
Read more

Tası Tarağı Toplayıp Dijital Göçebe Olarak Gitmek İsteyeceğiniz 8 Ülke (Bali Bi’ Düşündürmedi Değil!)

Uzaktan çalışmak isteyenlere duyurulur! Valizler hazırsa dijital göçebe olmanın en kolay olduğu ülkelere yolculuk zamanı...
Read more

Büyüleyen imaj: Mars’ta mavi gün batımı kaydedildi!

NASA'nın Mars'ta görev yapan Perseverance gezgini, mavi gün batımı görüntüsünü yakaladı. İşte ortaya çıkan o görüntüler!
Read more

Regl Günlerini İş Yerinde Daha Rahat Geçirmenizi Sağlayacak İpuçları

Sancılı âdet günlerini iş yerinde konforlu bir şekilde geçirebilmek için birtakım kişisel düzenlemeler yapmak gerekiyor. Gelin, bu ipuçlarını beraber inceleyelim.
Read more

NASA, Ateş Çemberi tutulmasını incelemek için roket yolluyor!

Tüm dünyanın gözü 14 Ekimde gerçekleşecek olan Ateş Çemberi tutulmasındayken NASA daha yakından incelemek için roket yolluyor.
Read more

IEEE Gebze Teknik Üniversitesi Öğrenci Topluluğu’nun Bilim ve Teknoloji Günleri başlıyor!

IEEE Gebze Teknik Üniversitesi Öğrenci Topluluğu'nun Bilim ve Teknoloji Günleri başlıyor! İşte ayrıntılar...
Read more