Apple, iOS 17’ye Geçmeyen Tüm iPhone Sahiplerinin Yüklemesi Gereken iOS 16.7.1 Güncellemesini Yayınladı

Apple, iOS 16 için yeni bir yazılım güncellemesi yayınladı. 16.7.1 kodlu bu güncelleme, telefonları doğrudan etkileyen kritik güvenlik açıklarını kapatıyor.
Read more

Yanlış anlaşılmalara son: WhatsApp kümeniz için çok yararlı bir özellik yolda!

Son zamanlarda özellik havuzuna ekleme yapmayı hızlandıran WhatsApp, şimdi de gruplarda etkinlik oluşturma özelliğini ekliyor.
Read more

MIUI 14’le Çalışan Xiaomi Telefonlardaki Tüm Uygulamalar, 120 Hz’de Çalışacak!

Xiaomi'nin 12S Pro için Çin'de sunduğu yazılım güncellemesi, yeni bir özelliği gün yüzüne çıkardı. Bu yeni özellik, telefondaki tüm uygulamaların 120 Hz'de çalışmasını sağlayacak.
Read more

Samsung’dan Google’ın 7 Yıl Yazılım Takviyesine Karşılık: Galaxy Telefonlar Daha Uzun Müddet Güncelleme Alacak!

Bir Samsung yöneticisi, Galaxy cihazların güvenlik güncellemesi desteğinin beş yılın üzerine çıkabileceğini açıkladı. İşletim sistemi tarafında benzer bir hamle görüp görmeyeceğimiz konusunda ise bir bilgi paylaşılmadı. Samsung'un bu hamlesi, Google'ın Pixel cihazlara 7 yıl yazılım desteği vereceğini açıklamasının ardından geldi.
Read more

Şok eden argüman: Apple, iPhone 15 Pro’yu bilerek yavaşlatıyor!

Apple, iPhone 15 Pro serisindeki aşırı ısınma sorununu çözmek için yayınladığı iOS 17.0.3 sürümünde telefonu yavaşlatıyor mu?
Read more

Xiaomi’den yeni MIUI 14 güncellemesi: 120Hz ekran yenileme

Xiaomi, şimdi de yeni bir MIUI 14 özelliği ile karşımızda. Buna göre yeni MIUI 14 güncellemesi 120HZ için önemli bir yenilik sunacak.
Read more

En fazla güncelleme alan akıllı telefon markaları (Apple dahil)

Güncelleme politikası en iyi akıllı telefon markası hangisi? iPhone, Xiaomi, Google ve hatta Fairphone arasında nasıl seçim yapmalısınız?
Read more

Apple, artık başkan değil! Google’dan yıllar uzunluğu süren güncelleme sözü!

Google, kısa süre önce tanıttığı Pixel 8 serisi için 7 yıl boyunca güncelleme sözü verdi. Peki diğer üreticiler rekabet için ne yapacak?
Read more

Sonunda: Çok ısınma sıkıntısını çözen iOS 17.0.3 yayınlandı!

Apple, iPhone 15 serisinde A17 Pro işlemcisinin aşırı ısınmasına yol açan yazılım sorununu çözen iOS 17.0.3 sürümünü yayınladı.
Read more

Android tarihinde bir birinci: Tam 7 yıl güncelleme alacak Google Pixel 8 tanıtıldı!

Google, bugün düzenlediği etkinlikte yeni Pixel serisini tanıttı. İşte 7 yıl güncelleme alacak Google Pixel 8 özellikleri ve fiyatı...
Read more
123 Next