Sıfır Togg Arabaları Taşıyan Tır, İstanbul’da Kaza Yaptı: Üç Arabada Hasar Oluştu!

Sıfır Togg T10X otomobilleri taşıyan bir tır, İstanbul'da bir köprüye çarptı. Kaza sonucu biri ağır olmak üzere üç otomobil hasar gördü.
Read more

Togg’ları taşıyan tır kaza yaptı: Sıfır araçlar pert oldu!

İstanbul'da Togg T10X araçları taşıyan bir tır köprüye vurarak kaza yaptı. Birkaç araç büyük hasar aldı. İşte ayrıntılar...
Read more

Google’a Ölümlü Trafik Kazası Nedeniyle Dava: “Haritalar’ın Navigasyonu Yanlış Yönlendirdi”

ABD'de Google'a yeni bir dava açıldı. Bu davanın nedeni, Haritalar hizmetiydi. Geçtiğimiz yıl yaşanan bir trafik kazasında hayatını kaybeden sürücünün ailesi, kazanın Google Haritalar'ın yanlış yönlendirmesi nedeniyle yaşandığını ileri sürüyor.
Read more

Türkiye’de Gerçekleşen En Dehşetli Otobüs Kazalarından Biri: Yolcuların Eriyerek Hayatını Kaybettiği Hendek Faciası

1965 senesinde, İstanbul-Ankara seferini yapan bir şehirler arası otobüste, tarihin en korkunç trafik kazalarından biri meydana geldi. Yalnızca bir trafik kazası değildi, insanları eriyerek öldürecek kadar felaket şeyler yaşanmıştı.
Read more

Pencere Kenarı Sevdalılarına Makûs Haber! Kaza Esnasında Bir Yolcu Otobüsündeki En İnançlı Koltuk Hangisi?

Şehirler arası seyahat etmek için kullandığımız taşıtlar arasında olan otobüsler, şüphesiz en yaygın tercih ettiklerimizden. Ancak her taşıtta olduğu gibi yolcu otobüslerinde de beklenmedik kazalar meydana gelebiliyor ve bu noktada aklımıza tek bir soru geliyor: Hangi koltuk daha güvenli?
Read more