Tek Ayak Üzerinde Durmalarının Çok Mantıklı Bir Sebebi Var: Flamingolar Hakkında 8 Değişik Bilgi

Uzun bacakları, uzun boyunları, uzun gagaları ve en önemlisi de pembe, beyaz ve kırmızının harika tonlarını taşıyan tüyleri ile flamingolar şüphesiz en sıra dışı kuş türlerinden bir tanesidir. Ülkemizde bambaşka bir adla bilinen flamingo kuşlarının özellikleri ise en az görüntüleri kadar dikkat çekici.
Read more

Dışarıdayken Yüzümüzü Çevirdiğimiz Her Yerde Gördüğümüz Serçeler Hakkında Bilmediğiniz 8 Gerçek

Dışarıda şöyle bir tur atsak yüzlercesini görebileceğimiz serçeler, dünyanın birçok yerinde yaşayan onlarca farklı türe sahip bir kuştur. Öylece yanından geçip gidiyor olsak bile aslında bu canlıların epey enteresan özellikleri var. Gelin serçeler hakkında bazılarını ilk kez duyacağınız ilginç gerçeklere yakından bakalım.
Read more

Aynaya Bakınca Kendilerini Tanıyabilen Saksağanların Ne Kadar Zeki Olduğunu Kanıtlayan 9 Özelliği

Kargalara olan benzerliği ile dikkat çekse bile aslında bambaşka bir kuş türü olan saksağanlar, aynada kendini tanıyacak ve hatta insan seslerini taklit edebilecek kadar zekidir. Gelin saksağanlar hakkında bazılarını ilk kez duyacağınız ilginç bilgilere yakından bakalım.
Read more

Madem Tavuklar Dinozorların Atası, O Vakit Dinozor Eti Yeseydik Tavuk Tadı mı Alırdık?

Eğer yeterince cesaretliyseniz dünya üzerindeki birçok eti tadabilirsiniz ancak asla deneyimleyemeyeceğiniz bir et var: Dinozor eti. E madem tavuklar, dinozorlardan evrimleşti; o zaman tavuk yediğinizde dinozor eti tadı alabilir misiniz?
Read more