Musk yapamadı: Araba devi, kripto parayla ödeme alacak!

Ferrari, kripto para ile ödeme almaya başlayacağını açıkladı. İlk olarak ABD'de başlatılacak program, varlıklı müşterileri hedefliyor.
Read more

TCMB’den Ödeme Sistemlerine Yenilik: Dijital Cüzdanlar ve Karekod Ödemeler Geliyor

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Resmî Gazete'de yayınladığı tebliğ ile dijital cüzdanlar ve karekod ile güvenli ödemelerin önünü açıyor.
Read more

Yeni bir Epic Games, Apple savaşı mı doğuyor: Genshin Impact

Apple yeni bir Epic Games davası ile mi karşı kaşıya? Buna göre ünlü Genshin Impact oyunu App Store yüzde 30 komisyon kuralını aşmaya çalıştı
Read more

Papara, Süreç “Yapmayan” Müşterilerinden Fiyat Alacağını Açıkladı

Papara, müşterilerinden "kullanılmayan hesap ücreti" alacağını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre 6 ay boyunca hiçbir işlem yapmayan ve Papara'ya girmeyen kullanıcıdan aylık 9,90 TL tahsil edilecek.
Read more

Dilan Polat Tezleriyle Gündeme Gelen “Mail Order ile Kara Para Aklama” Denen Şey Nedir, Nasıl Yapılıyor?

Dilan ve Engin Polat çiftinin zenginliği son günlerde oldukça konuşuluyor. Uçak kiralamaları ve Dilan Polat’ın lüks hayatını gösteren birçok paylaşımın üzerine Muhammet Yakut’un “kara para aklama” iddiaları da çiftin gündemden düşmemesine neden oldu. Ortaya atılan iddialar da mail order yöntemi ile kara paranın nasıl aklanacağını merak konusu haline getirdi.
Read more

Papara ve İşte Pay’e “Ödeme Kuruluşu” Müsaadesi Verildi: İyzico ve PayTR’ye Rakip Oldular

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Papara ve İşte Pay ile ilgili yeni bir karar aldı. Merkez Bankası, her iki şirketin de ödeme kuruluşu olarak faaliyet göstermesine izin verdi. İyzico ile PayTR gibi ödeme kuruluşları arasına iki yeni rakip eklenmiş oldu.
Read more

Dilediğiniz esere çabucak sahip olun! Hepsiburada Alışveriş Kredisi ile taksitli alışveriş

Hepsiburada Alışveriş Kredisi ile artık aradığınız ürünlere sahip olmak hiç olmadığı kadar erişilebilir hale geliyor.
Read more

Araç Sahiplerinin %80’i Ek MTV’yi Ödemedi! Devlet, 16 Milyar TL Verginin 3 Milyarını Alabildi…

Bir defaya mahsus olarak açıklanan ek MTV, araç sahipleri tarafından görmezden gelinmiş gibi duruyor. Uzmanlara göre ödeme oranı yüzde 20'lerde kaldı. Bunun en büyük nedeninin Anayasa Mahkemesi'nin vergiyi iptal etme ihtimali ve sık sık gelen vergi afları olduğu düşünülüyor.
Read more

Karar açıklandı: e-Devlet’te ek MTV yoğunluğu!

Anayasa Mahkemesi'nin ek MTV kararı ardından e-Devlet'teki "Araçlarım" sekmesinde büyük bir yoğunluk meydana geldi.
Read more

KYK Borç Ödeme Nasıl Yapılır?

Ön lisans ve üzeri eğitim kurumlarında okuyan tüm öğrencilere verilen kredileri tatlı tatlı harcadıktan sonra sıra geldi geri ödemeye. Bunun için uygulayabileceğiniz pek çok farklı yöntem var. Gelin KYK borç ödeme nasıl yapılır adım adım tüm detaylarıyla görelim.
Read more
12 Next