‘Geçmişi Olmayan Adam’ Serisinin Efsane Sineması ‘Jason Bourne’ Gibisi Aksiyon Dolu 11 Sinema

Geçmişi Olmayan Adam filmiyle başlayan Bourne serisinin son filmi olan Jason Bourne, izleyenlerin kalp atış dengesini bozacak kadar heyecanlı aksiyon sahneleri ile akıllara kazındı. ‘Ben bayılırım böyle filmlere!’ diyorsanız Jason Bourne benzeri filmler tam size göre demektir.
Read more

iPhone 15’lerde sıkıntılar bitmiyor! Artık de ekran yanması gündemde

Birçok sorunla karşı karşıya kalan iPhone 15, ekran yanması gibi bazı sorunlarla karşı karşıya. İşte görseller...
Read more

1 inç kamera ve uydu kontağı: Vivo X100’ün yeni özellikleri ortaya çıktı!

Sektörde sızıntılarıyla bilinen Digital Chat Station yaklaşan Vivo X100 serisinin batarya özelliklerini gözler önüne serdi.
Read more

Anne Babalar Buraya: Çocuklarınızın Hem Bir Şeyler Öğrenip Hem de Eğlenceli Vakit Geçireceği Çizgi Sinema ve Animasyon Sinema Teklifleri

Çocuklar için üretilen pek çok farklı yapım var ancak bunların hepsi onlar için tam olarak uygun olmayabiliyor ve bu da ebeveynlerin biraz aklını karıştırıyor. Sizin için çocuklarınızla beraber keyifle izleyebileceğiniz ve çocuklar için de öğretici olan en iyi animasyon film ve çizgi filmlerden oluşan bir liste hazırladık.
Read more

HP, yeni yazıcı modellerini Imagine 2023 etkinliğinde duyurdu!

HP bugün düzenlediği Imagine 2023 etkinliğinde yeni cihazlarını ve teknolojilerini kullanıcılarla buluşturdu. İşte en yeni HP yazıcı ailesi
Read more

Tasarımı ve Özellikleriyle Şimdiki Otomobillere Taş Çıkartan W124 Mercedes E500’ün Neden Efsane Olduğunu Kanıtlayan 7 Bilgi

Mercedes-Benz’in 1980’li yıllarda üretmeye başladığı W124 serisinin gelişmiş modellerinden olan E500’ün bugün gerçek bir efsane olmasının altında yatan en önemli nedenlerinden bir tanesi tasarımında Porsche dokunuşu da olmasıdır. Gelin W124 Mercedes E500 modeli hakkında çok şaşıracağınız bilgilere yakından bakalım.
Read more

Pixel 8 sızıntılarından ötürü canından bezen Google’dan değişik karar!

Google, Pixel serisinin sürekli olarak sızıntılara maruz kalmasının faturasını Vietnam'daki üretim operasyonlarına kesti.
Read more

Sis perdesi aralanıyor: iPhone 16’dan birinci bilgiler!

Apple, geçtiğimiz haftalarda tanıttığı iPhone 15 serisinden sonra iPhone 16 işlemci söylentisiyle gündeme geldi.
Read more

Kimi iPhone 15 Pro’lar, Kutularından Hasarlı Bir Biçimde Çıkıyor! (Buna mı Para Vereceğiz?)

Apple'ın 12 Eylül'de 'Wonderlust' etkinliğinde tanıttığı iPhone 15 serisi yine gündemde. Bir X (diğer adıyla Twitter) kullanıcısı, bazı iPhone 15 Pro'ların kutularından hasarlı bir şekilde çıktığını gösteren fotoğraflar paylaştı.
Read more

Han Solo ve Indiana Jones Karakterleri ile Gönlümüzü Fetheden Oyuncu Harrison Ford’un En Uygun 10 Sineması

Amerikan sinema dünyasının en başarılı erkek oyuncularından bir tanesi olan Harrison Ford, rol aldığı Star Wars ve Indiana Jones gibi film serileriyle gerçek anlamda bir efsaneye dönüştü. Gelin her birini aynı heyecanla izleyeceğiniz IMDb puanlarına göre en iyi Harrison Ford filmlerinden bazılarına yakından bakalım.
Read more
12 Next