Gizemli Bir Twitter Hesabı, GTA 6 Görüntüleri Paylaşmaya Başladı: Rockstar Telif Yağmuruna Tuttu!

Video oyun sektörünün tarihinde en çok beklenen oyunlardan birisi hiç şüphesiz GTA 6. Rockstar Games, 2013’te yayınladığı GTA 5’ten sonra kelimenin tam anlamıyla “sırra kadem bastı”. Ekibin GTA 6 üzerinde çalıştığı biliniyor olsa da bugüne dek somut bir gelişme ile karşılaşmadı. Sadece bir kez GTA 6’nın geliştirme aşamasındaki oynanış görüntüleri sızdırıldı. Rockstar Games de bu içerikleri kaldırtmak için düğmeye bastı.

Şimdi sizlere, “gta6leaks_news” kullanıcı adıyla X’te paylaşımlar yapan bir hesaptan bahsedeceğiz. Ağustos ayında açılan bu hesap, 23 Eylül’den bu yana paylaşımlar yapıyor ve ilginçtir ki Rockstar Games’in radarına girmiş gibi görünüyor. Zira hesapta 40 kadar paylaşım olsa da bunların çoğu, telif hakkı sahibinden gelen itiraz nedeniyle kaldırılmış durumda. Bu durum, yapılan paylaşımların gerçekten de GTA 6’dan olabileceğini düşündürüyor.

Hâlâ ulaşılabilen sızıntılar:

https://twitter.com/InfinityBesk/status/1709649041062076678

İçeriğindeki medya silinen paylaşıma göre GTA 6, Read Dead Redemption 2’deki envanter sistemine sahip olacak.

Başka bir paylaşımda ise oyundaki gece kulübü gösteriliyor. Medya yine telif nedeniyle silinmiş durumda.

Bu hesabın kime ait olduğunu bilmediğimiz gibi paylaşımların troll olma olasılığı da mevcut. Zira bazı paylaşımlarda sahte “telif bildirimi” fotoğrafları var. Bu yüzden kaynağa yüzde 100 güvenmek mantıklı bir yaklaşım değil…

Yorum yapın