Kıssa Odaklı LoL Oyunu Song of Nunu: A League of Legends Story’nin Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belirli Oldu

LoL evrenine aşina olanların yakından tanıyacağı, ayrılmaz ikili Nunu ve Willump’un macera dolu bir yolculuğa çıkacağı Song of Nunu: A League of Legends Story, tek oyunculu ve hikaye odaklı bir macera oyunu. Tequila Works tarafından geliştirilen ve yayıncılığını Riot Forge’nin üstlendiği yapım bir süredir LoL severler tarafından merakla bekleniyordu.

Oyunu bekleyenleri sevindirecek haberler nihayet geldi. Song of Nunu: A League of Legends Story’nin çıkış tarihi ve fiyatı açıklandı. 1 Kasım’da oyunseverlerle buluşacak olan oyun, Nintendo Switch için ve PC’de de Steam ve Epic Games Store üzerinden satışa sunulacak. İlerleyen tarihlerde ise diğer platformlar için de geleceği ifade ediliyor.

Ön siparişler başladı:

Oyunu oynamak isteyen herkes an itibarıyla tercih ettiği platformdan ön sipariş verebilir. Şu an için fiyatı 299 TL olan oyun, ön siparişe özel bir de dijital sanat kitabına sahip oluyor.

Oyunda menü arayüzü, alt yazı ve seslendirme olarak Türkçe seçeneği de mevcut. Bu da ülkemizdeki oyuncuları memnun edecek diyebiliriz.

Oyundan yayınlanan trailer’a göz atmak isterseniz;

Yorum yapın