Redmi Note 13 Pro+ kamuflaj desenli özel tasarımı ortaya çıktı

Ülkemizde çok sevilen akıllı telefon üreticilerinden biri olan Çin menşeli Xiaomi, tüm dünyada sunduğu performans için makul bir fiyata sahip olan Redmi Note serisinin en son üyesini bugün tanıttı. Redmi Note 13 Pro+’ın özelliklerini zaten sıralamıştık. Gelin bir de ortaya çıkan özel serisine göz atalım.

Redmi Note 13 Pro+ kamuflaj desenli özel Aape edition:

Bugün tanıtılan Redmi Note 13 Pro ve Pro+, sahip olduğu fiyat etiketinde sunduğu özellikler bakımından beğeni toplamayı başardı. Standart modelin üzerine cihazın bir de kamuflaj desenli özel Aape edition modeli tanıtıldı.

12 GB RAM ve 512 GB depolama alanına sahip olan bu özel seri, giyim markası A Bathing Ape ile bir işbirliği sonucunda ortaya çıktı. Yine Çin menşeli olan bu giyim şirketiyle birlikte tasarlanan bu özel seri yine sadece Çin’de satışa çıkacak.

2.199 Yuan (300 dolar, 8.162 TL) fiyat etiketine sahip olan bu özel seri gerçekten oldukça havalı görünüyor.

Redmi Note 13 Pro+ teknik özellikleri:

Özellik Bilgi
İşlemci: Snapdragon 7s Gen 2
İşletim Sistemi: Android 13
RAM: 16 GB / 12 GB
Ana Kamera: 200 Megapiksel, f/1.65 diyafram açıklığı
Ekran Boyutu: 6.67 inç
Ekran Çözünürlüğü: 2712 x 1220 piksel
Ekran Teknolojisi: Kavisli OLED
Ekran Yenileme Hızı: 144 Hz
Batarya Kapasitesi: 5.000 mAh
Şarj: 120 W
Suya ve toza dayanıklılık: IP68 sertifikası

Görsellerden anlayabileceğiniz gibi cihazın şarj kablosu ve şarj aleti de özel yeşil bir renkte geliyor. Ayrıca kamuflaj desenli özel bir kılıf da kutudan çıkıyor. Siz bu özel seri hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Yorum yapın