Ses bombası olabilen kulaklık! Linktech HP6+ inceleme!

Günlük kullanım için kablosuz kulaklıklar arasında seçim yapmak zor olabilir. Bu konuda kararsız kaldıysanız üst düzey ses deneyimi ve ergonomik tasarımıyla Linktech HP6+ yeni bir alternatif olabilir. ShiftDelete.Net editörü Osman Furkan Şahin, ses bombası olabilen HP6+ modelini sizler için inceledi.

Linktech HP6+ neler sunuyor?

Linktech tarafından geliştirilen HP6+ kablosuz kulaklık, kaliteli ses deneyimi sunmanın yanı sıra rahat ve şık tasarımıyla ön plana çıkıyor. Dinamik sürücü sayesinde doğal ve gerçekçi ses kalitesi sunuyor. Ayrıca ekstra yumuşak kulak pedleri ve ayarlanabilir kafa bandıyla gün boyu rahat kullanım vadediyor.

Linktech HP6+ satın almak için buraya tıklayın.

EQ Modu ve 3 farklı ses efekti (Normal ses, Yüksek bas ve Yüksek tanımlı ses) sayesinde müzik dinleme deneyimini farklı tonlara bölen kablosuz kulaklık, stereo ve HD ses desteğine yer veriyor. Yan tarafında müzik ve çağrı kontrol tuşlarına sahip olmasıyla kullanım kolaylığı sağlıyor.

Linktech HP6+, 40mm’lik güçlü sürücüleri sayesinde üst düzey bas performansı vadediyor. Bluetooth 5.3 teknolojisini destekleyen model, 18 saate varan pil ömrüyle uzun süreli kullanım imkanı tanıyor. Ayrıca kulaklıkta yer alan hoparlör sayesinde 4 saate kadar müziği paylaşabilir ve arkadaşlarınızla birlikte dinleyebilirsiniz.

Hafif ve ergonomik tasarıma sahip olan HP6+; yumuşak kulak pedleri ve ayarlanabilir kafa bandıyla her türlü kullanıma hitap ediyor. Kablolu/kablosuz seçeneğiyle batarya ömrünü düşünmenize gerek kalmıyor.

Yorum yapın