Spotify’dan armağan: Birinci 15 saat ücretsiz!

Küresel olarak en çok kullanılan müzik uygulamalarından biri olan Spotify, uzun zamandır yeni bir özellik üzerinde çalışıyordu. Bugün ortaya çıkan haberlere göre Spotify, Premium kullanıcılarına sesli kitap dinleme süresi hediye ediyor. İşte detaylar!

Spotify, Premium kullanıcılarına 15 saatlik kitap dinleme süresi hediye ediyor!

Çevrim içi müzik platformları arasında önemli bir yere sahip olan Spotify, her geçen gün farklı yeniliklerle karşımıza çıkıyor. Platform uzun zamandır sesli kitap özelliği üzerinde çalışıyor. Bugün ise Spotify yeni bir durumla gündemde.

Haberlere göre Spotify artık Premium abonelerine her ay 15 saatlik kitap dinleme süresi verecek. Her ay yenilenecek olan bu özellikte şu anda 150 binden fazla sesli kitap yer alıyor. Her geçen gün ise bu kategori daha da büyüyor.

Öte yandan platform 15 saatlik sürenin üzerinde devam etmek isteyen kullanıcıları da düşündü. Bu kullanıcılar için 10 saatlik dinleme süresini 11 dolara satacaklarını belirtti. Söz konusu hediye durumu ilk olarak ABD ve Avustralya merkezli sunuluyor.

Bu olayın ileriki süreçlerde Türkiye gibi diğer ülkelere de gelmesi bekleniyor. Şirket, daha öncesinde daha farklı bir gelir kapısı konusuyla gündeme geldi. Bunun sebebi de Spotify’ın gelirinin büyük kısmını sanatçılara vermesi.

Bu nedenle de sanatçılardan para kazanmak adına yeni bir özellik duyurdu. “Showcase” adı verilen bu sistemde sanatçılar, çalışmalarını Spotify üzerinde ana sayfasında öne çıkaracak. Doğal olarak da şirket, bunun için sanatçılardan belirli bir ücret alacak. Bu ücretin ise 100 dolardan başlayacağı iddia ediliyor.

Peki, siz Spotify sesli kitap hediye konusunda ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Yorum yapın