Vivo’dan uygun fiyatlı katlanabilir telefon hamlesi! İşte ayrıntılar

İlk katlanabilir telefon modelini 2022 yılında piyasaya süren Vivo, pazar payını artırmak için çalışmalarını hızlandırdı. Sızdırılan bilgilere göre Vivo, S Flip ve V Flip olmak üzere iki farklı katlanabilir telefon modeli piyasaya sürecek.

Vivo, S Flip ve V Flip modelleri için kolları sıvadı

EUIPO (European Union Intellectual Property Office) websitesinde yayınlanan marka kayıt başvurusu, şirketin yeni katlanabilir modelleri için çalışmalarını hızlandırdığını gösteriyor. X Flip adını verdiği amiral gemisi katlanabilir modele sahip olan şirketin yeni cihazlarla orta segment kullanıcılara hitap edeceği tahmin ediliyor.

Motorola, geçtiğimiz haftalarda Razr 40 duo adını verdiği orta-üst segment pazarına hitap eden katlanabilir modelini tanıttı. Bununla birlikte Samsung’un da orta segment kullanıcıları için uygun fiyatlı katlanabilir telefon için arge sürecinde olduğu iddia ediliyor.

Vivo’nun yeni serisinde Snapdragon 7 Gen 1 veya MediaTek Dimensity 1200 işlemciye yer vereceği tahmin ediliyor. X Flip modeliyle aynı ekran ve kasa özelliklerine sahip olacağı iddia edilen cihazlar, 2024’ten sonra piyasaya sürülecek.

Vivo X Fold modelinde 1080 x 2500 piksel çözünürlüğe sahip 6.74 inç ekran bulunuyor. Bununla birlikte, cihazda 120Hz ekran tazeleme hızına sahip LTPO AMOLED panel mevcut.

Şirketin yeni modellerde 8 GB RAM ve 256 GB / 512 GB depolama seçenekleri sunacağı tahmin ediliyor. Cihazların 800 dolardan daha düşük fiyat etiketine sahip olacağını belirtelim.

Siz yeni modeller hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorum yapın