Activision Blizzard Oyunlarının Ne Vakit Xbox Game Pass’e Ekleneceği Açıklandı!

Microsoft-Activision anlaşmasının tamamlanmasına günler kala Activision'dan oyunlarının ne zaman Game Pass'e geleceği hakkında açıklama geldi. Oyun devi, anlaşma tamamlanırsa yeni oyunlarını önümüzdeki yıl abonelik sistemine ekleyeceğini duyurdu.
Read more

Yılda 250 bin araba: LG ve Toyota güçlerini birleştiriyor!

LG ve Toyota 3 milyar dolarlık yeni bir batarya anlaşması imzaladı. Buna göre yılda 250 bin araca yetecek pil üretilecek.
Read more

Microsoft, Activision’ı 69 milyar dolara nihayet alıyor!

Microsoft ve Activision-Blizzard anlaşması için son haftaya girildi. Microsoft'a yakın kaynaklar, satın almanın onaylanacağını düşünüyor.
Read more

İmzalar atıldı: Türkiye’den birinci defa sivil uçak ihraç edilecek!

Türkiye’nin önde gelen uçak üreticilerinden UÇAKSAN, ilk uluslararası sivil uçak satışı için anlaşma imzaladı. Şirket,…
Read more

Getir ile UBER’den Tarihi Mutabakat: Uber Eats Siparişlerini Getir Taşıyacak

Getir, Birleşik Krallık'ta Uber Eats ile bir anlaşma imzaladı. Şirket, bu anlaşma kapsamında Uber Eats'e verilen siparişleri müşterilere ulaştıracak. Anlaşma kapsamı, gelecekte daha fazla ülke için genişletilecek.
Read more

Tarihi Hollywood Grevi Sona Eriyor: Müellifler, Stüdyolarla Muahedeye Vardı!

Hollywood tarihinin en büyük grevlerinden bir tanesinde sona geliniyor. Taraflar arasında geçici anlaşma imzalandı. ABD Yazarlar Birliği, grevin sonuç verdiğini ve stüdyolar karşısında bazı kazanımlar elde ettiklerini açıkladı.
Read more

Hollywood’daki müellif grevleri resmi olarak bitti: Sinema sanayi için ne manaya geliyor?

ABD’de uzun süredir devam eden ve Hollywood film endüstrisinin işleyişini yavaşlatan yazar grevleri resmi olarak sonuçlandı.
Read more

ARM’dan Halka Arz Öncesi Bomba Açıklama: Apple ile 2040 Yılına Kadar Mutabakat İmzalandı

Halka arz aşamasında olan ARM, Apple ile uzun süreli bir anlaşma imzaladı. 2040 yılına kadar devam edecek anlaşma ile ilgili detaylı bilgi verilmedi.
Read more

Microsoft, İngiltere’yi Tarihin En Kıymetli Muahedesine İkna Etmek İçin Ubisoft’u Ortaya Soktu

Microsoft'tan Activision Blizzard'ın satın alımı ile ilgili yeni bir hamle geldi. Şirket, Activision Blizzard'ın bulut oyun haklarını Ubisoft'a devretmeye karar verdi. 15 yıllık yeni anlaşma, Birleşik Krallık'ı ikna etmek için yapıldı.
Read more