Müjdemizi İsteriz: Kaybettiğiniz Dişlerin Yenisinin Çıkması “Bir İlaç Sayesinde” Mümkün Olabilir! Pekala Fakat Nasıl?

Kaybettiğimiz dişlere yeniden kavuşmak, yalnızca implant ve takma dişlerle mümkün. Bu iki yöntem de genellikle kimi zaman acılı kimi zaman ise kullanışsız olarak kabul ediliyor. Peki, bilim insanlarının bu noktada yeni bir çalışmasının olduğunu söylesek?
Read more

Tasarımı ve Özellikleriyle Şimdiki Otomobillere Taş Çıkartan W124 Mercedes E500’ün Neden Efsane Olduğunu Kanıtlayan 7 Bilgi

Mercedes-Benz’in 1980’li yıllarda üretmeye başladığı W124 serisinin gelişmiş modellerinden olan E500’ün bugün gerçek bir efsane olmasının altında yatan en önemli nedenlerinden bir tanesi tasarımında Porsche dokunuşu da olmasıdır. Gelin W124 Mercedes E500 modeli hakkında çok şaşıracağınız bilgilere yakından bakalım.
Read more

Her Gün 2,5 Litre Su Yerine Kola İçsek Ne Olurdu? Emin Olun, Hiç İstemezdiniz!

Yaş ve kiloya bağlı olarak değişkenlik gösterse de her birimizin günde 2,5 ila 3,5 litre su içmesi önerilir. Peki bu günlük su miktarını tamamen kola ile değiştirsek neler olabileceğini hiç düşündünüz mü?
Read more

Vipeholm Deneyi: Diş Çürüklerinin Sebebini Keşfetmek Keşke Bu Kadar Zalimce Olmasaydı!

Maalesef 1900’lü yılların başında tıp, şu an olduğu gibi gelişmiş ve keşfedilebilmiş değildi. Bu noktada ağız ve diş sağlığına yönelik çok sayıda soru işareti vardı ve özellikle o dönemde diş çürüklerinden muzdarip olan insanlar oldukça çaresiz, doktorlar ise bir keşif peşindeydi.
Read more