OnePlus Watch 2 çıkış tarihi aşikâr oldu!

Akıllı telefon dünyasında son dönemde yakaladığı çıkışla adından söz ettiren OnePlus, ülkemizde de beğeniyle takip ediliyor. Giyilebilir teknolojide de başarılı olmak isteyen şirket, vites yükseltti. OnePlus Watch 2 için çalışmalar hızlandı.

OnePlus Watch 2, 2024’te tanıtılacak

2021 yılının Mart ayında piyasaya sürdüğü OnePlus Watch modeliyle akıllı saat dünyasına giriş yapan teknoloji şirketi, geçtiğimiz yılın Ekim ayında da OnePlus Nord Watch modelini tanıttı. Bu cihazlarla önemli bir kitleye ulaşan OnePlus görünüşe göre bu yılı boş geçecek.

Beklenen akıllı saat hakkında bugüne dek pek bir detay ortaya çıkmadı. Zira baktığımız zaman cihazın tanıtımı için bir hayli zaman bulunuyor. Teknoloji alanında elde ettiği bilgilerle tanınan Max Jambor, OnePlus Watch 2 cihazının 2024’te sahne alacağını belirtti.

Öte yandan elde edilen kısıtlı bilgilere bakılırsa OnePlus modeli, selefi gibi yuvarlak bir kadrana sahip olacak. Ek olarak Oppo ve OnePlus, birçok teknolojide birlikte çalışıyorlar. Henüz güçlü bir iddia olmasa da cihazın Oppo’nun işletim sistemi olan Wear OS ile çalışacağı belirtiliyor. OnePlus Nord Watch modelinin sadece Hindistan’da satışa çıktığını varsayarsak cihazın bir tane selefi bulunuyor. OnePlus Watch modeline yakından bakalım;

Ekran: Boyut: 1.39 inç AMOLED ekran
Çözünürlük: 454 x 454
Piksel Yoğunluğu: 326 PPI
Saat kasası: 316L paslanmaz çelik
Saat kayışı: Floroelastomer kayış
Boyut: 46,4×46,4 mm×10,9 mm (Çıkıntılar hariç)
Ağırlık: 45g (kayışsız)
76g (kayışlı)
Sensörler: -Hızlanma sensörü
-Jiroskop sensörü
-Jeomanyetik sensörü
-Optik kalp atış hızı ve kan oksijen sensörü
-Ortam ışığı sensörü
-Hava basıncı sensörü
Kapasitans sensörü
Konum: GPS, GLONASS, Galileo, Beidou
Kablosuz bağlantı: BT5.0, BLE/BR/EDR
Pil: Pil Kapasitesi: 402 mAh
-Tipik kullanım için 14 güne kadar.
-5 gün uyku kan oksijen takibi GPS ile 25 saat sürekli egzersiz
-Tüm gün kullanım, akıllı kalp atış hızı algılama etkin, gece uyku algılama etkin, mesaj bildirimleri etkin (günde 150 mesaja, 6 arama, 3 alarma kadar), ekran günde 100 kez aydınlatılıyor, haftada 30 dakika Bluetooth araması , haftada 30 dakika bağımsız müzik çalma ve haftada ortalama 90 dakika egzersiz.
Su geçirmezlik: 5 ATM, IP68
Uyumluluk: Android 6.0 ve üzeri
Hoparlör: Var
Mikrofon: Var
Depolama: 4 GB

Yorum yapın