Faydadan çok ziyanı oldu: Apple AirTag mağdurları artıyor!

Apple AirTag mağdurları gün geçtikçe artıyor. Konuyla ilgili hem dünya hem de kullanıcılar ikiye bölündü. Yararlı mı zararlı mı?
Read more

Gün Batımını İzlediğimiz Esnada Güneş Neden Aniden Daha Süratli Hareket Etmeye Başlar?

Gün batımını izlerken Güneş'in sanki bir acelesi var gibi hissettiğiniz oldu mu? Hani sanki bir görevi varmış da yetişmeye çalışıyormuş gibi... İşte bu durum, atmosferin biraz muzip hallerinden kaynaklanan optik bir numara. Haydi, atmosferin gizemli dünyasına göz atalım, belki Güneş'in de neden bu kadar telaşlı olduğunu öğreniriz!
Read more

IQ Düzeyi Neredeyse Türkiye Ortalaması ile Tıpkı Olan Dâhi Papağanın Şaşırtan Kıssası

Türkiye IQ ortalamasının 86,8 olduğu göz önüne alındığında, bir papağanın 77 IQ’ya sahip olması sizce de bir hayli ilgi çekici değil mi? Adını bir yerlerden mutlaka anımsayacağınız, papağan Alex’ten bahsediyoruz!
Read more

Kültür yaa, Farklı Kültürler: Mısır’ın Siwa Kentinde Doğan Bir Berberi Olsaydınız Hayatınız Nasıl Olurdu?

Kendi hayatınız dışında başka insanların nasıl yaşadığı hakkında hiç düşündünüz mü? Mesela Mali'den Mısır'ın Siwa vahasına kadar Afrika'nın büyük bir kısmına dağılmış Amazigh(Berberi) halkı, günümüzde nasıl bir hayat sürüyor?
Read more

iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro ve 15 Pro Max Ortasındaki Farklar Neler?

Apple her yeni telefon tanıttığında ortaya çıkan cihazlar isim benzerliği sebebiyle birbirine benzetiliyor. iPhone 15 modellerinde de bu durum söz konusu. Peki bu modellerin tam olarak birbirinden farkı ne?
Read more

iPhone 14’ü Olan Birinin 6 Bin TL Daha Bedelli Olan iPhone 15’e Geçmesine Gerek Var mı?

Geçtiğimiz yıl kamerasıyla ses getiren iPhone 14 ailesi, bu yıl karşımıza çıkan iPhone 15 ailesinin yanında nasıl bir performans sergiliyor?
Read more

iPhone 15 mi 15 Pro mu? Hangisini almalısınız?

iPhone 15 mi 15 Pro mu? Hangisini almalıyım diye kararsız kaldıysanız bu haber size göre. İşte hazırladığımız karşılaştırma rehberi...
Read more

İsimlere çok şaşıracaksınız: Son 6 yılda 500 akıllı telefon markası battı!

Son 6 yılda 500 akıllı telefon markası battı. Peki bu markalar hangileri? Marka isimlerini duyunca çok şaşıracaksınız!
Read more

Konutunuzun Kapısında Bu Diafon Sisteminden Varsa Sandığınız Kadar İnançta Değilsiniz! Pekala Neden?

Evinizde/apartmanızda/sitenizde bu diafonlardan varsa kendinizi yüzde yüz bir şekilde güvende hissediyor olabilirsiniz ancak bu sistemlerin eksik/hatalı bir yapılanması var.
Read more
12 Next