Bir Devrin “Altın” Üzere Parlayan Şirketi Goldaş, Neden Kayıplara Karıştı?

Bir dönemin en başarılı mücevherat şirketlerinden biri olan Goldaş, hem ülkemizde hem de dünyada büyük başarılara imza atmış bir şirketti. Peki ne oldu da Goldaş’ın başarı hikâyesi hazin bir son ile karşılaştı?
Read more

Dünyaca Ünlü Zeki Triko’nun, Müstehcenlik Nedeniyle Türkiye’de Sansüre Uğradıktan Sonra İflasa Kadar Giden Üzücü Hikayesi

Zeki Triko, uzun yıllar boyunca plaj giyim ürünleriyle hem ülkemizde hem de dünyada büyük başarılara imza atmış bir marka. Kemerlerinizi bağladıysanız ardında büyük bir başarı öyküsü barındıran bu markanın hikâyesine dalıyoruz.
Read more

HONOR, Çin’in En Düzgün 100 Yükselen Markası Ortasına Girdi: Markaya Pek Çok Alanda Ödül Geldi

Çin merkezli küresel teknoloji markası HONOR, Şanghay'da düzenlenen 2023 Kantar BrandZ Çin Gala Etkinliği’nden pek çok ödülle ayrıldı.
Read more

Dünyanın en düzgünleri Mete Gazoz ve Melissa Vargas, Realme Türkiye’nin marka yüzü oldu

Realme Türkı̇ye, Dünya Şampı̇yonu Okçu Mete Gazoz ve FIVB Milletler Ligi’nin en değerli oyuncusu Voleybol yıldızı Melissa Vargas ile anlaştı. 
Read more

Beklenen Oldu: Elon Musk’a X Markası Nedeniyle Dava Açıldı!

Elon Musk'ın X olarak yeniden markalaştırdığı Twitter'a dava açıldı. Davayı açan şirket, X markası nedeniyle hak ihlali yaşandığını ileri sürüyor. Ancak bu davanın kazanılması çok zor.
Read more

Sevenhill’ın Ortamızdan Ayrılmasının Arkasındaki Üzücü Kıssa: Hazır Giysi Kesiminin Devlerinden Biriydi!

Zamanında en bilindik yerli hazır giyim markalarından biri olan ve aramızdan sessizce ayrılan Sevenhill’in arkasında oldukça üzücü bir öykü saklı...
Read more

Govee ile hayalinizdeki oyuncu odasına uygun fiyata sahip olmak artık mümkün!

Govee, eğlenceli aydınlatma ürünleri ile evinizin ortamını bir anda değiştirip yaşamınıza canlılık katacak. İşte ayrıntılar...
Read more

Toyota’dan 180 bin TL’lik dev indirim: İşte sıfır araba fırsatları!

Bu haberimizde sizler için tüm "sıfır otomobil kampanyaları" sorgunuzu cevaplandırdık. İşte haberimiz ve kampanya detayları...
Read more

Bir Vakitlerin Devleri Olsalar da Sonunda İflas Bayrağını Çeken 23 Türk Şirketi

Ticaret arenasında ne yazık ki her şirket sonsuza kalacak diye bir kural yok… Bu içerikte, bir zamanlar ticaret sahnesinde boy göstermiş olsa da iflasını vererek aramızdan ayrılan Türk markalarını inceleyeceğiz.
Read more
12 Next