Disney, Hisleri Çok Sempatik Bir Biçimde Yansıtabilen Yeni Robotunu Tanıttı [Video]

The Walt Disney, duygusal ifadeleri yansıtabilen yeni bir robot tanıttı. Dikkat çekici özelliklere sahip olan ve oldukça sevimli hareket edebilen robot, denge kabiliyeti ile de dikkat çekiyor.
Read more

Hayali bile hoş: Telefonlarda ekran çizilmesi sıkıntısı bitiyor!

Bir analist şirketinin paylaştığı rapora göre kendi kendini onaran ekran teknolojisini 2028 yılında akıllı telefonlarda görebiliriz.
Read more

EKSA, En Yeni ve En Gelişmiş Oyuncu Kulaklıklarını Dubai’de Gerçekleşecek GITEX Teknoloji Fuarında Sergileyecek

Oyuncular için geliştirdiği ekipmanlarıyla, özellikle de kulaklıklarıyla tanıdığımız EKSA, önümüzdeki hafta dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından biri olan GITEX'te en gelişmiş kulaklıklarını teknoloji meraklılarıyla buluşturacak.
Read more

Samsung, PC Oyunlarını Telefona Getirecek Kadar Güçlü İşlemcisi Exynos 2400’ü Duyurdu: Galaxy S24’lerde Yer Alacak!

Samsung, LSI Tech Day 2023 etkinliğinde yeni mobil işlemcisi Exynos 2400'ü duyurdu. Performansı ile mest edecek işlemci, yapay zekâ desteği ile de dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor. İşlemcinin 2024 yılında çıkacak üst segment Samsung telefonlarda bulunması bekleniyor.
Read more

Akbank Hackathon: DisasterTech başlıyor

Akbank Hackathon: DisasterTech başlıyor. Etkinliğe katılmak isteyenler için son başvuru tarihi 8 Ekim. İşte detaylar...
Read more

Türk Telekom Ventures Girişimcilik Merkezi, AKM’de açıldı

Türk Telekom, teknoloji ile kültür sanatın buluşma noktası Atatürk Kültür Merkezi’nde Ventures Girişimcilik Merkezi’ni kurdu.
Read more

Microsoft, Yapay Zekâyı “Beslemek İçin” Nükleer Reaktör Kuracak: Bill Gates’in Hayali Gerçek mi Oluyor?

Microsoft'un yapay zekâ teknolojileri geliştirmek için nükleer enerjiye yöneldiği ortaya çıktı. Şirket, düşük maliyetli ve güvenli reaktörler için yatırımlara başladı. Şirketin kurucusu ve eski CEO'su Bill Gates, yıllardır bu teknolojiyi savunuyordu.
Read more

Tecrübeli teknoloji editörleri arıyoruz!

Türkiye’nin en büyük teknoloji sitesi ShiftDelete.Net ailesine katılmak ister misiniz? Yeni ekran yüzlerimiz için başvuruları bekliyoruz.
Read more

Baykar’dan Memleketler arası Savunma Endüstrileri Forumu sonrası açıklama!

Ukrayna’da “1. Uluslararası Savunma Sanayileri Forumu” düzenlendi. Bu foruma Baykar dahil 30 ülkeden 252 firma katıldı. İşte detaylar...
Read more

ABD’den “Yapay Zekâ Yasası” İçin Bâtın Toplantı: Elon Musk ve Mark Zuckerberg de Katıldı!

ABD hükümet yetkilileri ile teknoloji şirketlerinin CEO'ları, yapay zekâya yönelik yasa tasarısı için bir araya geldiler. Mark Zuckerberg ile Elon Musk'ın da katıldığı toplantıların devamı gelecek gibi görünüyor.
Read more
123 Next