Altay Tankı’nın üretim tarihi netleşti! Yerli ama…

Altay Tankı seri üretim tarihi netleşti! Konuyla ilgili gelen açıklamalarda yerli motora dair hususlarda anlatıldı. İşte detaylar...
Read more

Xiaomi’nin devasa araba fabrikası uzaydan görüntülendi!

Xiaomi elektrikli otomobil fabrikası uzaydan görüntülendi. Yılda 150 bin araç üretmeyi hedefleyen fabrika, 720 bin m2 alana kurulu.
Read more

Bir devranın sonu! Volkswagen bir modele daha veda etti

Slovakyada'ki Bratislava fabrikasında üretilen Volkswagen Up modeli üretimden kaldırıldı. İşte detaylar...
Read more

Almadan evvel dikkat: İşte iPhone’lardaki üretim hataları!

Apple'ın söylediği gibi tüm iPhone modelleri kusursuz olarak mı karşımıza çıktı? Yoksa ciddi hatalar var mıydı? İşte detaylar...
Read more

Volkswagen’in Tüm Sistemleri Çöktü: Almanya’da Araba Üretimi Durdu!

Volkswagen'in BT sistemlerinde yaşanan bir problem, Almanya'daki otomobil üretiminin durmasına yol açtı. Alman haber kaynakları, kesintinin tahminlerden çok daha büyük boyutlu olduğunu ileri sürüyorlar.
Read more

Tasarımı ve Özellikleriyle Şimdiki Otomobillere Taş Çıkartan W124 Mercedes E500’ün Neden Efsane Olduğunu Kanıtlayan 7 Bilgi

Mercedes-Benz’in 1980’li yıllarda üretmeye başladığı W124 serisinin gelişmiş modellerinden olan E500’ün bugün gerçek bir efsane olmasının altında yatan en önemli nedenlerinden bir tanesi tasarımında Porsche dokunuşu da olmasıdır. Gelin W124 Mercedes E500 modeli hakkında çok şaşıracağınız bilgilere yakından bakalım.
Read more

Mate 60 serisindeki Kirin 9000s, 14nm üretiminden geçti! Fakat bir nedeni var

Huawei, işlemci koltuğunda Kirin 9000s bulunan serisiyle çıkış yakalamak istiyor. Yonga seti hakkında yeni çıkan detaylar ise şaşırtıcı.
Read more

Volkswagen’de büyük kesinti: Üretim durduruldu!

Otomobil dünyasının önemli ismi Volkswagen, geçtiğimiz gün önemli bir sorunlar gündeme geldi. Sorun ise üretimi durma noktasına getirdi.
Read more

TSMC’de 2nm işlemciler için can sıkıcı gelişme!

İşlemci sektörünün en güçlü isimlerinden TSMC, 2nm işlemci üretimi için uzun vadeli planlarını oluşturdu. Ancak bazı sorunlar yaşanıyor.
Read more

Toyota, Saçma Sapan Bir Nedenle Japonya’da 1 Gün Boyunca Araba Üretemedi

Toyota, Japonya'da bir günlüğüne üretimi durdurmak zorunda kaldığı sorunla ilgili açıklama yaptı. Şirketin yaptığı açıklama şaşırtıcıydı. Zira koca şirketin üretim yapmasına engel olan neden, 2023 koşulları için aşırı saçmaydı.
Read more
12 Next